Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Apple iPhone 11 - népalma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Úgy látod mindennapos? Vagy csak egyszer beakadt valami és ettől pánikolsz?

Amúgy nem, nem általános jelenség... milyen lejátszó egyébként? vlc, kodi, just player hármassal soha nem volt lejátszási gondom külső eszközről, bár sony-n de ez is ugyanúgy android tv...
Amúgy mint minden os a tv-k rendszere is meg tud hülyülni néha, én még nem láttam olyan eszközt telefontól, pc/laptop-on át, a bármilyen okos kütyüig amit néha ne kéne reboot-olni... amúgy tv-n is van os restart gomb, nem feltétlen kell áramból kihúzkodni...
Ha nem szökőévente egyszer fordul ez a jelenség elő, akkor ott viszont valami hiba van, amit ki kell tesztelni, mert kismillió dolog lehet a hw, os, app oldalon a probléma forrása.Szerk.: közben látom, hogy írtál. Ez tipikusan player problémának tűnik. Ha gyári lejátszót használsz azt én ha lehet azonnal elfelejteném bármilyen eszközön, szerencsére android-od van, arra natívan is elérhető rengeteg kiválló app store-ból is...

A legjobb egyszerű mindent visz app a just player (személyes kedvenc), az kb. mindent megeszik és lejátszik hdr és dovi tekintetében is. Vagy ha komolyabb cucc kell arra ott a kodi, szinte végtelen beállítási lehetőséggel, de picit kisebb dovi kompatibilitással. vlc meg tv-re szerintem full gagyi az asztali tesóhoz képest, de szimplán 4k hdr lejátszóként működik, ha nincs semmi más elvárásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor