Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wyll358

tag

válasz Vistaboy #70439 üzenetére

Úgy látod mindennapos? Vagy csak egyszer beakadt valami és ettől pánikolsz? :)
    Amúgy nem, nem általános jelenség... milyen lejátszó egyébként? vlc, kodi, just player hármassal soha nem volt lejátszási gondom külső eszközről, bár sony-n de ez is ugyanúgy android tv...
    Amúgy mint minden os a tv-k rendszere is meg tud hülyülni néha, én még nem láttam olyan eszközt telefontól, pc/laptop-on át, a bármilyen okos kütyüig amit néha ne kéne reboot-olni... amúgy tv-n is van os restart gomb, nem feltétlen kell áramból kihúzkodni... ;)
    Ha nem szökőévente egyszer fordul ez a jelenség elő, akkor ott viszont valami hiba van, amit ki kell tesztelni, mert kismillió dolog lehet a hw, os, app oldalon a probléma forrása.

Szerk.: közben látom, hogy írtál. Ez tipikusan player problémának tűnik. Ha gyári lejátszót használsz azt én ha lehet azonnal elfelejteném bármilyen eszközön, szerencsére android-od van, arra natívan is elérhető rengeteg kiválló app store-ból is... ;)
    A legjobb egyszerű mindent visz app a just player (személyes kedvenc), az kb. mindent megeszik és lejátszik hdr és dovi tekintetében is. Vagy ha komolyabb cucc kell arra ott a kodi, szinte végtelen beállítási lehetőséggel, de picit kisebb dovi kompatibilitással. vlc meg tv-re szerintem full gagyi az asztali tesóhoz képest, de szimplán 4k hdr lejátszóként működik, ha nincs semmi más elvárásod.

Új hozzászólás Aktív témák