Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
Sziasztok!
5 napja vettem egy 55c6v modelt.
Volt már jó pár tv-m, plazmától kezdve az LCD-ig, mindent kipróbáltam, tehát, a véleményem szerint, van viszonyítási alapom. Hogy a maximumot hozzam ki belőle (nem mintha "out of box" nem lett volna jó!), elhívtam osztrák barátomat, aki professzionálisan foglalkozik kalibrálással és 2 hosszú nap után állíthatom, hogy én még tv-n nem láttam ilyen élethű színeket, ilyen gyönyörű képet!
Több mint 1100 eredeti blu-ray lemezem van és, sokakkal ellentétben
, én szeretem a 3D-t. Ezen a tv-n, a 3D egy álom ! A megjelenés full HD, nincs crosstalk és semmiféle más anomália. A kép mélysége egyszerüen lélegzetelállító. Persze, az "egyszerű BD képe is gyönyörű. A felskálázás 4K-ra tökéletes.
Ha valaki ilyen tv-n gondolkodna, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani. Biztos nem bánod meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, én szeretem a 3D-t. Ezen a tv-n, a 3D egy álom ! A megjelenés full HD, nincs crosstalk és semmiféle más anomália. A kép mélysége egyszerüen lélegzetelállító. Persze, az "egyszerű BD képe is gyönyörű. A felskálázás 4K-ra tökéletes.
Vhiktor