Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizurichi
tag
Üdv!
Eljött az idő hogy bekalibráltassam a Sony 83a90j oledt tévémet. Fel kértem rá Vhiktor fórum társunkat. Eddig a tv-re bíztam a folyamatos kalibrálást, ami tetszetős képet adott, de mivel volt már kalibrált Panasonic tv-m valami mindig hiányzott.
Ezért nem is volt kérdés hogy kalibráltassam e.
Vhiktor ki is jött, s mivel kiváncsi voltam hogy a tv milyen képet ad, ha saját magát állitja, meg mértük. Hát kissé katasztrófális volt az eredmény, kb 240 candella volt a fényerő, szürke skála eltérés 4.4-7,1-ig, a színek pedig 2.5-től 7.1-ig tértek el.
Vhiktor, türelmesen, és mindent többször ellenőrizve szépen referencia értékekre állított mindent. Szürke skála 0,2-0.6, szín :0.9-2.1, 120 candella fényerővel.
Ami azt eredményezte hogy a színek teltebbek, természetesebbek lettek, és a sötét jelenetekben konkrétan a legkisebb eltérés is látható. Elképesztő, kontrasztos, természetes képet sikerül kicsiholni
Viszont a 240vs120 candellát még szokni kell, nappali világítás mellet azért jóval sötétebbnek érzem még a képet, ami mondjuk nem csoda. De mivel plazmáról jöttem nem sokáig fog tartani hogy vissza szokjak rá
Mindent egybevetve nagyon elégedett vagyok. Nagyon meg érte kalibráltatni, és Vhiktorban is egy segítőkész, profi szakemberre leltem
Mizurichi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor