- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Akkor egyértelműen ASBL off infrás távkapcsról - ha valakit zavar.
Lényegében csak azért van, hogy az átlag user nehezebben égesse bele a dolgokat ha PC-ként van használva. Mert ugye TV-nél nem kapcsol be normál mozgóképnél.
Illetve hogy a nem maradandó image retention (világos képvisszamaradás) kevésbé legyen szembetűnő szürke háttereknél.
B7-nél 10 sec ilyet hagy full fényerőn. Persze hamar el is tűnik, ha mozgókép megy rajta. Szerintem simán hőhatás, vagy elállítódik a nyitófeszültsége a tranzisztoroknak ideiglenesen..
Van még jó kis banding, de engem egyáltalán nem zavar...és nyilván feltoltam az expot. Normál üzemmódban észre sem lehet venni. Ilyet el tudok fogadni a C1-en is... nem szürke homogén falakat nézünk. Szerintem már ez a 2017-es B7 is zseniális egy LCD-hez képest. Anyuéknak itthagyom, hadd nézzenek egy kis minőséget

Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest