Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Ma voltam MM be rendezni a tv-t.
Felmerült pár dolog bennem.szerintetek az rossz "előjel" panelra gondolok (írjátok sokszor a panel lottót) hogy ha a gyárilag kalibrált érték elég rossz eleve? nálam deltaE max 16 érték volt, ami korábbi kutakodásaim alapján elég sok.
ez nem jelent semmit a panel "minőségére " nézve? (ingyenes kalibráció volt most az MM ben)valamint futtattam tesztet kiváncsiságból, a szürkés teszten semmit nem láttam, de a fehérnél tv-vel szemben középen, 1 méterre megállva: a kép közepén fehér majd a szélek felé haladva sötétedést láttam mintha amolyan vignettálás féle effektus ült volna rá. DE ha picit módosítottam a fejem pozicióját eltünt, vagy csak tul közel voltam...én meg nem mondom hogy ez normális e. meg észrevehtő e majd. itthon megfogom nézni sötétebb szobában is.
ilyen volt a gyári:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor