Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Akkor gondolom azt kizárólag a formátumok (metadata / flag) támogatására értette (amit jó lenne rugalmasan kezelni a szabványháború ideje alatt), a sávszélre egyáltalán nem vonatkozik.
Előbbi triviális, példák is vannak rá 1.x időkből. Nyilván bármikor "visszaportolhatóak" a következő szabványok funkciói nemhivatalos, vagy akár "félhivatalos" formában (csak az változik, hogy miként szabad erre hivatkozni), ugyan úgy mint ha teljesen egyedi kiegészítést adna hozzá valaki.
Persze a sávszélt is bármikor meg lehetne emelni (korlátozott mértékben) nem-hivatalosan. "Idiotiautizmus" is szerintem, hogy a 2160p60@4:4:4 az nem egy elterjedt "kvázi-garantált overclock" mód ezeken az OLED-eken is (mint ahogy a PC monitoroknál is van, hogy garanciát ugyan nem vállalnak rá, de nagy betűkkel hirdetik a gyártók, hogy túl lehet vele lépni a szabványos kereteket XY mértékben, ők úgy tervezték, csak nem biztos, hogy a VGA+kábel is bírja mindenkinél, mert nem szabványos, de általában működik), hisz nincs hatalmas hézag (jó minőségű alkatrészekkel és kábelekkel biztos bírná az eszközök >99%-a azt a "tuningot").
A spec szerintem már kész, csak a hitelesítési teszt várat magára (amit linkeltem is), ezért is lenne még fura hivatalosan bejelenteni bármit, hogy támogatja (és úgy néz ki, hogy a CES-ig nem is lesz kész, ezért vagyok pesszimista, hogy '18-ban jönnek a 2.1-es TV-k, főleg hogy kezdettől így nevezik, nem csak későbbi frissítés oldja fel, de az nagyon lutri).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor