- Android szakmai topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Most szerintem ne vegyetek a T-nél OLED-et... elképesztő mértékű tájékozatlanság a munkatársaknál / ügyfélszolgálaton. Több hetes szivatás, és nevetséges reakcióidők egy átlag tech webshophoz képest. Nem egyedi eset (3-4 ember innen tuti), és lehet azt se tudják mi az az OLED ...akkor minek rakják ki? Nulla raktárkészlet infó...
Listaáron kell nézni, 540 úgy. Amúgy szinte semmit sem ér a kapcsolt csomag kedvezménye, max ha amúgy is a legdrágább csomagban vagy. Valakinek kihozták két hét után, én egy személyes és 3 telefon után feladtam a rendelést. Pedig én egyben fizettem volna.Egyébként hamarosan Black Friday, szerintem lesznek jó akciók, már több helyen volt 520-530 is. MM, Alza, Emag stb... 5 éves garival érdemes nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- Diablo IV
- iPad topik
- További aktív témák...
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor