- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Hát nem tudom mit javultak az Lg-k a 2017-es évi megjelenés óta. Nekem mióta megvan, 3. firmware van rajta, hát fos tv adásoknál még 1080i is sokszor gázos, meg néhány 24p-s filmnél is van bizonyos jeleneteknél olyan vibrálás, hogy azt hittem elsírom magam, pedig nem 5-6gigás hanem min 20giga körül vagy nagyobb1080p és 2160p-s filmeket nézek. Amit észrevettem, hogy a .10-es végű firmware-el kikapcsolt trumotion esetén is mintha valamilyen szintű trumotion mégis lenne. Pl. National Geographic-on van az a háborús sorozat asszem a Hosszú út hazáig vagy valami ilyesmi és belenéztünk az asszonnyal. Hát kb 10-szer néztem meg, hogy ki van-e kapcsolva a trumotion, mert elég szappanopera hatású volt és láttam képi hibákat is, pl a katona sisakja körül mintha aura lett volna.... Ezen úgy felhúztam magam, hogy ilyen nincs és biztos beragadt egy trumotion beállítás, hogy az órákon át beállított képi üzemmódokkal és lekeresett sorba rakott csatornákkal együtt lerezeteltem a tvt és állítottam újra be mindent. És ez után jött a meglepetés, ugyan ez a film ugyanúgy nézett ki még mindig kikapcsolt trumotionnal, mintha be lett volna valamilyen szinten kapcsolva ennek ellenére. Tehát én ebből azt a következtetést vontam le, hogy az Lg utolsó firmware-ben a kikapcsolt trumotion ellenére valamilyen fokú trumotion-t használ az elektronika....

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor