- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
KRoy19
üzenetére
Hdt nem egyszerű cég az biztos! De nekem se törték össze, annak idején a B9 et. Korábban amikor vettem tvt, a gls hozta. De sose agyaltam ezen jaj, hogy össze van törve. Külsőleg kell körbe nézni, ill le fotózni a dobozt. Legutóbb amikor hozták a tvt, le fotózták ők is meg én is. Így ha nincs külső sérülés eléggé minimális a dolog, hogy törött legyen a tv. Ki csomagolásról érdemes videót készíteni, mert ki tudja. Törött kijelzőt utólag nehéz bizonyítani, de nekem eddig szerencsém volt ez ügybe,egyszer se volt törött. Törés általában be kapcsoláskor látható, ezért ha futár előtt ki van bontva, és nincs külső nyom, futár elmegy és be kapcsolás után kiderül, hogy törött na az már ciki. Mert ha meg kérdik a futárt azt mondják mi rendbe ott hagytuk a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor