- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Hát nem tudom, én sötét szobába nézek filmet, de elhiheted elég jól mutat a hdr még így is. Lcd nél sok minden történt, az elmúlt pár évbe, fejlődés és vissza fejlődés is! De még így is sikerült előrébb jutni, lásd mini led. Ami igazából a pontosabb local dimminggel és így jobb a kontraszt, főleg az EU modelleknél. Olednél mit látunk? Fényerő csökkenés, problémák a sötét jeleneteknél. Lcd vonalon ott a blooming, ami bosszantó tud lenni, de ezt is elég jól csökkentették. Ki tudja jövőre még jobb lesz. Ill majd ki maradt a betekintési szöge, amivel kinlódnak, főleg amerikába. Kontrasztot rontják,hogy közelebb legyen az oledhez. Bár én szemből nézem a tvt. Egy biztos, sose lesznek egyforma emberek, így egyforma tvk se! Ill mi is pupila Szerepe lényegében megegyezik a fényrekeszével, tehát élesebbé és megfelelő fényerejűvé teszi az ideghártyára (retina) vetülő képet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor