Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
salapp
üzenetére
Írok néhány dolgot, amit tapasztaltam.
Philips 65OLED804:
- ami nem tetszett, hogy kicsomagoláskor, illetve sajnos visszacsomagoláskor brutálisan recseg-ropog. Voltak olyan pillanatok, hogy unokaöcsémmel félbe hagytuk a kibontást, annyira durva hangokat adott ki, szóval anyaghasználat nem valami jó. Ráadásul csavarozni kell a lábát, nem csak becsúsztatni, mint a Sonynál. Sony-nál anyaghasználat csillagos ötös, egy recsegő hangot nem adott ki a TV.
- ami még nem tetszett, hogy ugye sajnos elromlott. Ez minden negatívum a Philipsről. Persze ez utóbbi elég nagy
Jöjjön az, ami tetszett a Philipsben, de igazából nem fontos:
- Ambilight, nekem bejön, én horroros vagyok, sötét filmekhez meg nem nagyon illik, csak néha használtam emiatt, szóval tartalom függő.
- A TV hangszórója nagyon jó. Ha az ember nem akarja bekapcsolni hirtelen valami miatt a h.mozirendszerét, nagyon korrekt, Sony elbújhat mellette.
- Nagyon gyors a rendszer. A Sony A8 sem lassú, de a Philips azonnal reagál mindenre.Ami már fontosabb, képminőség:
- A Philips sokkal jobban kezeli, ha egy filmet csak gyengébb minőségben játszok le: például a 4-5-6 GB-os "virágboltban" lévő WEB-DL-es horrorok. Néhol a Sony brutálisan betud zajosodni, ilyet a Philips nem csinál, de amúgy az 55EG910V full HD-s LG sem. Ha nem láttam volna a Philipset, akkor a Sony-n lévő jelenséget betudnám annak, hogy hát persze 4k panelen egy 5 GB-os WEB-DL-es horror...nem erre tervezték. Ezt alá is írom. De a Philips megoldotta, ez van.
- Philips nagyon tiszta, homogén panel. Persze ez változó is lehet gondolom, de teljes hibamentes panel. A Sony-nál először úgy voltam visszaküldöm, volt egy kis banding, de aztán idővel egész jó lett, nem tökéletes, de igazából semmi gond.És igazából, ami miatt a Philipshez húz vissza a szívem, hogy összességében nem tudom megmondani miért, jobb volt ránézni arra a TV-re. Ha arra ránéztem, valahogy látványosabb volt, minden pillanatban éreztem, hogy na, ez egy OLED TV. Valahogy olyan látványos az egész képi világ, ez az érzés Sonynál nincs meg, pedig sokat állítgattam. Persze nem azt mondom, hogy csúnya a képe, ne legyen félreértés...de az a hatás elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ldave: New Game Blitz - 2026
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viccrovat
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Horgász topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor