- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem fog eltűnni, ha ekkora kicseszett pacaszemétlófüttyhiba van rajta.
De ha mégis teszel vele egy próbát, akkor folyamatosan sima UHD 4K (tehát nem HDR, vagy DV) egész képernyős, logó mentes tartalommal kell etetni minimum 3 napon át, de 4 óránként ki kell kapcsolnod, hogy az algoritmusos karbantartás lefusson, ami 6-8 perc.Az egyik USB bemenetre dugj egy usb lámpát, vagy ventilátort, vagy pl egy HDD usb házat, amin van led, mert abból tudni fogod, mikor végzett a tévé a karbantartással.
Addig azok is működni fognak, ha leáll a venti, vagy kialszik a led, utána rögtön kapcsold be a tévét és ez menjen folyamatosan minimum 2 napon át, legalább 10 karbantartás fusson le.Pl ezzel a tartalommal, ami több órás, tehát nem kell ott ülni előtte.
[link]
Nekem ez sokat segített így, örültem is, mint majom a farkának, hogy mennyire homogénebbb lett a panel, szinte majdnem eltűnt, aztán majd 1 hónap múlva még rosszabb lett. Ekkor cseréltettem ki a ...csába. A szervizes is mondta, ha egyszer ott van már, akkor az nem fog eltűnni és rengeteg panelt cserélnek, akik emiatt bejelentik hibára.De eleve jelzik az LG-nek, hogy a csere nagy százalékban nem oldja meg a gondot, mert a legtöbbször még rosszabb panelt kap a tulaj. Mert ilyenkor már egyszerűen rá van állva szeme és legkisebb hibát is keresi.
Szerencsére, nekem elsőre sikerült kicserélni egy teljesen frankó panelre, de a tkm kivolt az egésszel cserével.
Nekem erre egyszerűen nincs időm, hogy értékes (sok) órákat raboljon el az életemből, mert az LG ócska paneleket szór ki a CX/GX tévéjébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor