Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Hi csatlakozom én is egy CX-el a topichoz mostmár tényleg, ma jött meg.

Tud valaki segíteni hogy a sima TVnél mit kell választani adáskeresésnél UPC előfizetőként?
Digi van először meg vodafone plusz más opcióként, vodafone-ra megyek akkor ki kell tölteni a frekvenciákat addig nem enged tovább, jelenleg a "más" szoltáltatóra mentem és kerestettem vele végig az adásokat de a felét találta meg annak ami eddig volt, egy csomo adás hiányzik.
Másik kérdés honnan tudom hogy HD egy adás vagy SD? Ezt a régi samsung kiirta de itt nem látom sehol. Az az adás címe mögé biggyesztette hogy HD.
A harmadik pedig hogy a TV listában a müsorok nevében nem jók a betűk, az ékezeteket nem jól kezeli ahogy nézem, azzal lehet valamit csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor