- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrikcoc
senior tag
Üdv, pénteken vásároltam a Euronics-ban egy 55CX OLED TV-t. Már rögtön a szürke setup screen-en láttam, hogy kicsit maszatos a kép, reméltem hogy máshol nem fog kijönni. Sajnos viszont sötét jeleneteknél kissé zavaró a probléma, itt egy kép róla:

Élőben nem ennyire szörnyű, viszont ami észrevehető filmeknél az a felső rész világossága, illetve ugyanez a jobb-bal oldalon (kicsit fakóbb azokon a részeken a kép), és néha a felső világosabb csík is. Szerintetek ezt kicserélné nekem az LG? Más színnél teljesen jó, viszont ha van már benne szürke akkor előjön a hiba, 5% gray-nél pedig mint a képen... 2x futtattam Pixelfrissítőt, de semmi se változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Steam topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor