- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerobyte
aktív tag
Hétvégén jött egy feltételezett price leak (amcsi MSRP) a BH-ról a Sony a90J és a80J modellekre. Drágák, de én sokkal rosszabbra számítottam.
A90J 55": $3000
A90J 65": $4000
A90J 83": $8000
A80J 55": $2200
A80J 65": $2800
A80J 77": $4500Mindenképp várósak a tesztek, hogyha a Sony összeszedi a gaming feature-okban magát (hdmi 2.1, normális input lag, hdr near black performance és gamma), akkor szerintem simán átveheti az A80J az LG C1-től az ajánlott ár érték arányú OLED címet, mert elvileg az a80J is megkapja az új procit, ezzel pedig a képalkotás, upscaling és a motion is jár, ami egybehangzóan jobb a sony-n.
Számomra -az eddigiek alapján!!- az is egyértelmű, hogy aki vásárláson gondolkozik és rendben van a CX modellekkel az NE várjon a C1-re, hanem most akciósan szerezze be a CX-et, mert még ha esnek az árak, akkor sem lesz az induló ár annyi, mint most az akciós. Kb. szeptemberre-októberre fogjuk elérni leghamarabb újra a mostani árakat a C szériával.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor