Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Mit értetek azon hogy villog a kép? Villog mint a stroboszkóp?
Egyébként én a beállításokban vissza vettem a Trumotion-t gyári azaz természetesre mert így a jelenetváltásbeli reccenések jelentősen csökkenthetők, igaz remegősebb (nekem) a kép így, de megpróbálom hozzászokatni a szemem, mert vagy hozzászokom, vagy elfogadom a jelenetváltásoknál a bereccenést és azt szokom meg. Kompromisszumos viszont pl ha telón vagy ipaden nézem a yt-ot ott kb 2-3x remegősebb a kép, még kicsit ki kell ezt tapasztalni. Nektek hogy van beállítva?! Tudom van akinek be sincs kapcsolva bár elképzelni sem tudom, az hogy nézhető minőség úgy.
tesóm tévéjén megnéztem pár videót összehasonlításul és döbbenetes a kül természetesen az övé 2019-es LED LG tv, így természetes ha másabb, viszont beállítottam simára és remegősebbnek hat, meglátszik mennyivel jobb a simítás egy frissebb és oled kategóriánál mint a led-nél. Már-már túl sima is talán és jobban feltűnnek ezek a reccenések bár észrevettem azt is hogy pl egy kincs ami nincset nézve yt-on nem reccen be jelenetváltásnál pedig az a minőség hát közel sem 4k de HD sem, így a működési elvet nem értem
Viszont aBX-hez viszonyítva ég és föld a kül akkor is, pl azok a reccenések amik voltak amikor ment egy jelenet teljesen nullák, vagy elenyészőek és a mozgásmegjelenítés is óriási kül, egyáltalán nincs zavaró elmosódások mint a BX-nél volt.
Szóval én most természetesre állítva próbálkozom, de azért picit vérzik a szívem a “sima TM” opcióért, de valamiért nem kezelhető a jelenetváltásoknál zökkenőmentesen a képfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor