- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Akkor mégegyszer egyben (a történet részletekben megvan itt a topicban):
1. Tavaj ilyen tájban elköteleztem magam hogy veszek egy 4K 65" OLED-et. 2.1Mft, előleg Euronics-nak
2. Egy hónapig semmi, csak hitegetés hogy mikor lesz TV a polcon ill nállam. Előleg vissza, elköszönés
3. Nyár végén megjelenik az EMAG-nál a 4K 65" modell 1.5Mft áron. Azonnal megrendelem és kifizetem.
4. Egy hétre rá itt a TV nálam, öröm boldogság, hűbazz! Szerintem akkor kb. az egyetlen ilyen modell vásárlónál az országban.
5. Örömködés, 4K @ 60 fps nyálcsorgatás hegyek
6. Kb. három hét után sajnos a HDMI1 bemenet elhalgat, ugyan be is kapcsol rá, de kép nincs. Többi jó.
7. Hiba jelzése az EMAGNAK, visszaküldés. Csere nincs, mert kettő volt nekik is... Pénz vissza mert harminc napon belül vagyunk, ATOM KORREKTEK!!!! Nincs lacafaca avval, hogy cégre vettem stb. Mint a f(asz)Digitalnal :///
8. Karácsonyra megveszem az 55EG910-et, ami szinte mindenben hozza ugyanazt az OLED érzést mint az előző nagytestvére...Ezekután a konkrétumok összegasonlítva, meg amágy a TV-ről:
- 10-col méret picit hiányzik, de megszokható. AMúgy is felfele váltottam 8 éves 50" plazmáról.
- az OLED-nek 180 fok a betekintési szöge, semmi torzulás vagy kontrasztvesztés nincs oldalról. Ezért is a 3D mindenkinek jó, nincs sweet spot oldal irányban!
- hajlítást egy nap után nem fogod látni, a fenti miatt nincs semmi nnagatív hatása. Ha meg közel ülök a fotellel, akkor hozza amit elvárnak tőle.
- normál távról, 4K nem érezhető nekem (talán csak 3D ben volt igazán fantasztikus). Közelebbről is fontosabb az anyag minősége mint a 4K.
- a fényerő több mint elegendő! Márcsak azért is mert az LG anti refleksziós bevonata brutális. Még direkt napfényben is fekete marad a felület, mintha egy fekete lyuk lenne a képernyő. Ezen a felületen így bőségesen elég a panel kibocsájtott fénye.Összefoglalva, a 55EG910 nagyon megéri az árát és minőségi előrelépés bármihez viszonyítva a piacon. Én nem bántam meg hogy 4K OLED-ről visszaváltottam FHD OLED-re.
De, menj el nézz megy egyet személyesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Energiaital topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor