- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Szóval, egy hét után már van komoly véleményem a 910V-ről. (Kénytelen vagyok plazmához hasonlítani, mert az utóbbi 7-8 évben az volt nálam az etalon). Tehát, folyamatosan javult a képe az első bekapcsoláshoz képest. Minden ízében beérett, ha szabad így fogalmaznom. A színei elképesztőek, ugyanakkor nem túlzóak (mint a legelején). Hasonlít a plazmához, (ez dicséret volt) de sokkal több árnyalatot tud megjeleníteni, tehát végül is messze jobb annál, de mégsem "műanyag", mint az lcd. A kép mélysége fantasztikus. Annyira mély árnyalatokat tud megjeleníteni, hogy eddig valóban nem láttam hasonlót. Mozgásmegjelenítésben ÉN semmivel nem látom rosszabbnak, mint az ST60 plazma volt. Trumotion ki van kapcsolva, de semmi nem riceg, remeg, svenkeléskor sem (kivéve egy-két elbaltázott anyagot tévén). Folyamatos, lágy a mozgás, de az apró "remegés" a mozgó objektumok szélén megmarad a mozirajongók kedvéért, hogy ne legyen szappanopera hatás. A gyors jelenetek csak annyira elmosódottak, mint amennyire egyébként ez lenni szokott. SD anyagok is jól mutatnak (megfelelő távolságból), jobban, mint 50"-os plazmán, amin őszintén csodálkozom, még most is. A beépített hangszórók is használhatók, jobban mint az ST60-é. "Zeneibb", kevésbé dobozhangú és el lehet viselni, ami nem kis szó szerintem.
Ami negatív, (de csak picit) hogy észlelhető a near black banding, de nagyon ritkán, nem túlzó mértékben, erősen koncentrálva a mozgásra, háttérre. Pedig szívattam ám rendesen félhomályos jelenetekkel. Summázva minden tulajdonságát, azt gondolom, igen jó tévé a 910V és nem csak az ára miatt, hanem mert olyat tud, amit senki más (kivéve egy jobb oledet).
A beállításában megfogadtam "valaki" javaslatát,
de bevallom, idővel magamtól is ide jutottam volna, viszont így hamarabb ráleltem a nekem tetsző képi világra. A hangulat igazán meggyőző lett. Mély, meleg, "bensőséges" képi világ, amely nem süti ki a szemem, de ha kell hasítanak a "fényesebb" jelenetek.
Bocs, nem akartam untatni senkit, de tudom, olvassák plazma tulajok (többen is) az oled topikot. Igazából Őket (is) támogatnám abban, hogy ne tartsanak az oledtől, mert igen kifinomult technika még akkor is, ha nem teljesen hibátlan. És még akkor is kifinomult, ha a legolcsóbbat választja valaki, ami mellesleg igen jó 3D-s képességekkel bír, ha bárkit ez még érdekelne rajtam kívül.
És persze, amíg még kapható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A beállításában megfogadtam "valaki" javaslatát,
de bevallom, idővel magamtól is ide jutottam volna, viszont így hamarabb ráleltem a nekem tetsző képi világra. A hangulat igazán meggyőző lett. Mély, meleg, "bensőséges" képi világ, amely nem süti ki a szemem, de ha kell hasítanak a "fényesebb" jelenetek.
Vhiktor