Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszi a választ neked is, de továbbra sem tudtam meg a miértjét. Nem vitatkozni akarok, egyszerűen csak segítséget kérek, h aki ezzel tisztában volt (én ugye ma tudtam meg) az le tudja-e írni ennek a fizikáját, h megértsem, vagy esetleg egy linket tudna-e adni, ahol leírják miért káros is ez és pontosan mi történik ilyenkor. Szimplán csak szeretném megérteni.
&Fisha:
szerk: hamarabb elkezdtem válaszolni, csak közben meló van, mire elküldtem, már írtál
Köszi szépen! Sajnos egyre kevesebben gondolkoznak is, vagy tudnak szolgálni érdemi válasszal, a toleranciáról már nem is beszélve. Érdekes egyébként, mert pont a kíváncsiság juttatta el erre a fejlettségre az embert, de úgy látom egyre kevesebb olyan ember van, aki érteni is akarja a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor