- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Én az 55” tévéhez is elég közel ülök
. Tudom elég rossz felhasználó vagyok de én így szeretem. Néha ps-n kifolyik a szemem a pixelek miatt de pc-n 1440p-ben 120hz-n minden szipi szupi szuper
. Nem tudom mennyire lesz jó a B9 az új konzolokhoz de nem vagyok most meg ijedve a váltástól, elraktam rá egy kis összeget mert tervezem egy ideje a vásárlást. De mostanába ez a “sok” panasz cx-re kezd elbizanytalonítani (40gbs hdmi 2.1, hibásan megérkező készülékek, foltok stb stb) csak hát mivel én csupán játszom, nem nagyon van más alternatíva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Nem tudom mennyire lesz jó a B9 az új konzolokhoz de nem vagyok most meg ijedve a váltástól, elraktam rá egy kis összeget mert tervezem egy ideje a vásárlást. De mostanába ez a “sok” panasz cx-re kezd elbizanytalonítani (40gbs hdmi 2.1, hibásan megérkező készülékek, foltok stb stb) csak hát mivel én csupán játszom, nem nagyon van más alternatíva...
Vhiktor