Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- uleFone Power
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Pont leszarják.
Megcsinálják a filmet a mozi számára.
A többségnek halvány lila gőze nincs arról, hogy a filmje hogyan fog kinézni OLED-en. (szerintem)"És itt a lényeg...mert leszarják, mi meg itt vitázunk, hogy mit akart a rendező. Megmondom én mit akart, nagy bevételt.

Ha elmész a színházba, ott sem rángatózik a szereplő, mikor elgyalogol egyik saroktól a másikig.
Azt ne gondolja bárki, hogy a szaggatás az a természetes mozgás része. Én szabadulnék az ilyen természetellenes, szaggató mozgástól és inkább interpolálok. Amíg nincs láthatóan ronda hatással a képre, nem izgat, de nincs is...oleden. De való igaz, plazmán sem láttam anomáliákat minimum trumotion esetén.(#4902) Pumma: Úgy valahogy. Ha lenne még egy led lcd is, akkor mi lenne a szitu? Merthogy érdekes lenne, az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Képregény topik
- Formula-1
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt ne gondolja bárki, hogy a szaggatás az a természetes mozgás része. Én szabadulnék az ilyen természetellenes, szaggató mozgástól és inkább interpolálok. Amíg nincs láthatóan ronda hatással a képre, nem izgat, de nincs is...oleden. De való igaz, plazmán sem láttam anomáliákat minimum trumotion esetén.
Vhiktor