Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
tollasahatam
üzenetére
Szia. Nekem LG volt az első LCD tévém. Egy azóta is működő Budapesti műszaki üzletben vettem. Nem áruház. 1 év után LG márkaszervíz javította, majd a 2. Javítás után csereutalvány kaptam tőlük. Betelefonáltam az üzletbe, hogy szeretném az LG t egy Panasonicra cserélni. Kinyögte a tulaj, hogy ez nem így van majd ő megjavíttatja. Mondtam, hogy nekem csereutalványom van. Őt az nem érdekli, de ha valós árkülönbség 3 szorosát megfizetem, akkor megkapom a panát, mivel neki ez hatalmas költség. Szerencsére már volt tapasztalatom így tudtam, hogy nincs igaza. Ő nem engedett, így mondtam, hogy megyek a kermihez. Így megkaptam a csere panát. Azóta ilyen üzletekben nem vásárolok, csak nagyobb áruházakban és márkakereskedőknél. Ott ilyen hazugságokkal nem égetik magukat. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor