- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Némi fogalmam van a dolgról, alapszakmám informatikus. És bár Clay szerint romantikus álom, hogy valami közel hibamentesen működjön a mai világban, én mégis mindig találok ilyen dolgot. Pedig a hibahatárom, ahogy már írtam, viszonylag alacsony.
Pl a aPanákra kétszer jött frissítés, de már az első firmware-vel is jól működtek a tv-k. Azt amit papíron tudniuk kellett, tudták is. Tehát máris cáfolom az romantikus álmokat. De tudnék még példát mondani a környezetemből, amivel elértem azt, hogy valamiből hibamentesen működőt sikerült venni.
Nem értem, miért kellene természetesnek venni, hogy valami amit megveszek, az alapból hibás legyen. Hangsúlyozom, nálam sem minden fekete és fehér, csak a szürke az esetemben fehérebb, mint nálatok pl.Az a baj szerintem, hogy ilyen a mai felfogás. Úgysem lehet közel hibamenteset csinálni, inkább adjuk ki úgy ahogy van, aztán majd javítjuk. Ehhez hozzájön a kényszer, hogy mostmár évente hozzunk ki valamit, amit eddig 3-4 évente hoztunk ki. Pedig pl oled fronton is simán beleférne a minimum 2 év az új termékek, típusok között. Bonyolultabb a szoftver, a hardver, alig van idő fejleszteni és még a felfogás is olyan amilyen. Nem én vagyok álmodozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor