Hirdetés
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Többször megtörtént eset, új tulajdonosok azonnal tolták a tesztábrákat, meg postolták a rosszabbnál rosszabb képeket, gyakran magukat felpörgetve. Aztán másnap bekapcsolva a tv-t egy másik panelt találtak

Remélem neked is ez lesz.Abból tudod, hogy a panel törli magát, hogy kikapcsoláskor nem csattan azonal a relé, hanem csak kb. egy perc múlva. Addig dolgozik az analóg feszültségszinteken. Én azt is szoktam ajánlani, hogy kikapcsolás előtt érdemes az első pár alkalommal öt percre egész képernyős fehérzajt futtatni, hogy a panel egyenletesen meleg legyen. Ugyanis, a hőmérsékleteltérések miatt is felléphetnek kisebb egyenetlenségek, amiket a logika tévesen korrigálhat vagy éppen emiett nem.
Mindezek csak az első pár ciklusnál kritikusak, szerintem. Első hét után már nem lesz érdemi változás, de nem is kell vele foglalkozni, teszi a dolgát a háttérben.
A legjobbakat holnap

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor