-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Komolyabb kreatív stúdiókban egy név VOLT. 2013 környékén még az apple megkerülhetetlen volt, stabilitás és teljesítmény szintjén előrébb jártak mint a windowsos gépek. Mára ez megváltozott, a Windows 10 van annyira stabil mint a Mac, és kevesebb pénzből gyorsabb rendszert lehet építeni, sőt az új Mac workstation megjelenése előtt sokan atttertek konkrétan windowsra vagy linuxra a nagyobb teljesítmény miatt. Tévedés az is hogy kevesebb probléma van a macekkel, az igazság az hogy rengeteg hulyeseguk és problémájuk van - mindkét rendszert használom. Sokan két dolog miatt nem váltottak, az egyik hogy mindenük erre az okoszisztemara lett beállítva és kenyelembol vagy egyéb okból inkább kifizetik a prémiumot, vagy pedig amiatt mert markabuzik. Jók vagy sem? Jók persze, nagyon jól összerakott gépek, jó teljesítménnyel, jó rendszerrel viszont brutál prémium árat kérnek ezért, ami szerintem hiba mert rég nincsenek monopol helyzetben, ez igaz mind a számítógép mind a mobil piacra. A mobiltelefonrol csak annyit hogy nekem egy 2 éves telefonom van, bitang gyors még mindig, nem tudom hogy mennyivel lehetnek gyorsabbak vagy jobbak az ujjak, de teljesítmény miatt tuti nem vennék új telefont, sem apple sem androidot, és az is igaz hogy sokan az applet statusszimbolumkent nézik, kb ugyanaz mint amikor bmwt veszel, tökmindegy hány éves csak a logó stimmeljen, ez szerintem hülyeség, de mindenki arra költ amire akár, vagy tud. Nincs értelme arról beszélni amúgy hogy mi volt, pár év alatt annyi minden változott, hogy érdemes a régi berögzült dolgokat újragondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor