- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Hát igen a Netflix volt eddig is a fő gondom, amiatt kezdtem el nézni, mérni a sebességet és így "ugrott" ki ez az anomália, hogy a speedtest mérőknél megdöglik a mérés max 50-nél... Amit visszavittem Sony-nál (AG8) is ez volt, ott nem mértem sebességet csak ott is észrevettem, hogy lassú volt...Igazából 50-nél is azonnal el kellene indulnia, de tetű lassú néha nálunk mire eléri a megfelelő bitrátát, amióta újból előfizettem rá. De az is lehet, hogy ez most ilyen (sz@r még mindig) és a netnek semmi köze hozzá. Passz.
Már nem értem az egészet, komolyan úgy vagyok vele, hogy veszek egy külső lejátszót, apple tv 4k, vagy shield, ezeken gigabit van, aztán majd elválik, hogy mi van az egésszel.
Nekem tegnap még azt is felajánlották, hogy visszavihetem a tévét, de egyrészt bármibe fogadnék, hogy a tévével semmi gond nincs, mert akkor minden mérőn ez lenne.
Ráadásul végre olyan brutális képminőséget sikerült elérni vele, amire nem is számítottam.
Na meg a gyorsasága, hát arra szó nincs, akármire nyomok, azt azonnal a képembe vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor