- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Felhívtam a Sony-t, csodálkoztam is, hogy vasárnap elég hamar lett ügyintéző, elmondtam ez a DV-t, amiről én még a büdös életben nem hallottam, ugyanis emiatt akár perelhetők is lehetnének, konkrétan hülyének nézett (éreztem a telefonban). Nagyon nem is erőltettem a kérdést tovább, de biztosított, hogy ez egy nagyon rossz pletyka. Az AG8-ban nincs olyan, hogy nem teljes értékű DV.
Nem játékra lesz, netflix és filmek, néha "elszabott" tv műsorok csak is FHD tartalmak mennek majd rajta.
Ha lenne C9, akkor azt venném, de mint írtam nem volt, sőt állítólag több hete kifogyott, ezért roppant furcsán érdekes a fórumtárs cserekészüléke is, akármennyire is szarozta az lg-is eladó a Sony-t, kétszer kérdeztem rá, hogy mi a jó büdös francért szebb bármilyen demónál az AG8, mint a képen látható 1 millió helyett akciós 850 ezres új LG 65cx3la-t? Kb ilyenkor mindig terelt valamivel, közben persze ezt a tv-t B9-nek állította be végig, hogy kb semmi különbség nincs a kettő közt+...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor