Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrBazsi

senior tag

Volt ma alkalmam hosszasan beszélgetni egy nagyon korrekt lg szervízessel, (LGnek innen is pacsi a több mint korrekt szervizelésért) megtudtam pár érdekes dolgot, egy olyantól aki érti is a dolgát. közhiedelemmel ellentétben, b8 c8 panel ugyanaz.
    Szervíztapasztalatok alapján a 2018as szériák a legmegbízhatóbb modellek, tavalyi 9es szériával elég sok a gond, nem csak kijelző téren. több 2019et szervizelnek mint 2018ast
    Kérdeztem hogy most felfele újabbra váltani mire érdemes egy b8ról v egy c8ról ha nagyobb méret kell, és félig meddig meglepő választ kaptam. b8 c8ról szerinte nem éremes b9 c9 kombóra váltani, nincs szinte semmi különbség, elllenben egy jól bejáratott 2018as tv amig megy és van rá gari, addig tuti. Egyedül az E9et javasolta, azon már láthatóan szebbek a színek elmondás szerint. A dolog meglepő része számomra, az idei szériában már lessz ugye 49 méret, a szervizes szerint bőven 400 alatt fog nyitni, utána még beesik az ára, és mivel előreláthatólag azt a méretet fogják venni sokan, mert van rá igény, ennek következtében a nagyobbak, de főleg a 65 ára, nagymértékben csökkenni fog, akár még jobb áron mint most a kifutó szériák, aki most váltana, annak tehát érdemes lehet várni.
    A másik amin meglepődtem, azt mondta h hivatalos helyről vásárolva, (MM Euronics stb) érdemes megvenni a kiállított darab tv-ket akár beégve is, mert meg lehet oldalni, söt, bevett szokás h még az áruházban, a vétel előtt panelcsere legyen, és akkor a vevő tényleg egy nullkilóméteres pannellel hoz el egy jóárasított tv-t.

Új hozzászólás Aktív témák