- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nyilván az is fontos, hogy látványos legyen egy film - illetve az is ad az értékéhez valamennyit. Azonban a baj inkább az, h az igazán látványos filmek nagyon rosszak
Nyilván nem anyagi okai vannak, egy látványos filmnél nem hiszem h a cgire szánt pénzt a forgatókönyvíróktól vonnák meg, inkább csak arról lehet szó, h az egyszerű buta filmekre több az érdeklődő, akit csak a látvánnyal meg lehet venni... Nomeg remake reboot prequel hátán mindenhol. Azért van 1-2 szerencsés kivétel is, hogy HDReset említsek, az Arrival pl szerintem minőségi film, hamár nagy büdzsé, s hdrben is elérhető 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED77G42LW 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván nem anyagi okai vannak, egy látványos filmnél nem hiszem h a cgire szánt pénzt a forgatókönyvíróktól vonnák meg, inkább csak arról lehet szó, h az egyszerű buta filmekre több az érdeklődő, akit csak a látvánnyal meg lehet venni... Nomeg remake reboot prequel hátán mindenhol. Azért van 1-2 szerencsés kivétel is, hogy HDReset említsek, az Arrival pl szerintem minőségi film, hamár nagy büdzsé, s hdrben is elérhető 
Vhiktor