Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
mucsácsó
üzenetére
Olvass vissza, vannak itt, akik leírták a tapasztalatokat. Amennyire én tudom, az első két évben a gyári garancia él (egy év jótállás és egy év szavatosság), azután lép életbe a biztosítás. Illetve vannak esetek, várhatóan nem a beeges, amelyekben a két éven túl is javít a korrekt gyártó (három éves szavatosság). Általában a harmadik évről van itt szó, ha mondjuk széria hiba, durva hiba lép fel.
Az MM biztosító partnere, ha a biztosítási esemény bekövetkezik, bevizsgáltatja a hibát és a gazdaságos javítás kizárása után csereutalvanyt ad, amit az MM-ben lehet felhasználni, akár ráfizetve. Én legalábbis ezeket szűrtem le az elmúlt esetek alapján.
Nyilván külön is vehetsz pl Generali (talán SMART a neve) biztosítást a tévé mellé, ott viszont általában nem a teljes értéken teritenek, hanem csökkentetten.
Amúgy szerintem a gyári garit semmi nem "írja felül", legfeljebb kiegészít vagy helyette választható lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor