- Google Pixel topik
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
BusinessGuy
üzenetére
"Az oled használata kicsit pepecselősebb. Nem az a tipikus ottfelejtem a vágópultot a tv képernyőn és elviszem sétálni a kutyát tv...Ennél azért oda kell figyelni a használatra. 500 órában van pár játék,windows asztal, videóvágófelület és filmek. Az odafigyeléssel idáig nulla beégést tapasztaltam."
Minden tiszteletem, de 500 üzemóra alatt még ha nem vigyáztál volna, akkor sem lenne gond egy 2019-es modellel. Talán csak akkor ha folyamatosan 1 csatorna ment volna rajta, sárga vagy piros logóval és 100-as oled fénnyel SDR-ben, akkor az gond 500 óra alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor