- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én új oledes vagyok, qledről váltottam a személyes használatból kifolyólag jócskán vacilálva lévén monitornak is lenne használva és sok a játék amiben statikus hud van, ez nem barátja az olednek elméletileg.
Hosszasan mérlegeltem mert volt samsung q70 75 colban 500 pénzért és a kiszemelt c9 ekkor az istenért sem ment lejjeb 650-nél.
Végül a q70 akciót buktam, az oled lement 600-ra ígyaz lett. Első otthoni találkozásom az oleddel nem alakult verőfényesen vissza is vittem pénz vissza, utólag derült ki egy ismerősnél aki ugyan ilyet vett hogy hibás modellem volt. Végül beszereztem olcsóbban egy 65c9-et.500 óra van jelenleg a tv-ben, kicsit odafigyelősebb a használata a qlednél de eddig maximálisan elégedett vagyok, ha most kellene döntenem hogy 650-ért ez vagy 500-ért a 75 coloq qled, zokszó nélkül az oled mellett állnék. Ilyen vagyis hasonló képet csak a legdrágább qledek tudnak kipréselni mint a q90, csak az jóval drágább azonos méretben az olednél és a hasonló kép maximum filmnézésnél van jelen. A localdimming amivel elérik ezt game módban haralmasat butul és messze alulmarad a qled képe így játékok alatt, ami engem érintene. Az oled használata kicsit pepecselősebb. Nem az a tipikus ottfelejtem a vágópultot a tv képernyőn és elviszem sétálni a kutyát tv...Ennél azért oda kell figyelni a használatra. 500 órában van pár játék,windows asztal, videóvágófelület és filmek. Az odafigyeléssel idáig nulla beégést tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor