Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Hat en komoylan nem ertem. Olvasom a avforumosokat is olyanikat irnak hogy csak ugy sasolom a filmeket tartalmakat, de en nem latok semmit. Nezek netflixet 4kban, meg sorozatbaratokat sdben , 3d hd-t meg mindent de nekem semmi nem jon elo.
Van a near black issue. Hogy a fuggoleges savokat latjak sokan sotet jeleneteknel. meg valami blockines ami szerintem csak a videotomorites letojja azt hog yaz oled meg tudja jeleniteni a nagyon sotet tonusok kozti kulonbseget. nem tudom mi van meg de tobb ezer hozzaszolason keresztul ragodnak rajta. Nekem meg olyan mintha egy ablak lenne a falon olyan elethu meg minden szinte csak expert modban van ateve warm 1esen. Neha photo mode. Neztem a mulesiklast atkapcsoltam sport modba. haaat az nagyon gaz volt.De ez a legujabb. Komolyan kivancsi vagyok mit kell neznem es miylen beallitasokkal ahhoz hogy elsotetuljon a kepernyo.
Azt se irtad meg allein hogy a philipset milyen kepmodba nezted regebben. csak mert az adna valami elkepzelest hogy mi a szokatlan neked a vilag legelethubb tevejebe. (csak kivancsisag, attol meg neked lehet rossz )
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor