Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Igen ha jól emlékszem így volt, de mindent alitgatam össze vissza, és ha jól emlékszem azt is ki kapcsoltam talán és nem oldódott meg a probléma, de őszinte leszek nem emlékszem már pontosan rá mert mindent ki próbáltam meg állítottam rajta! Volt szívás de egy új alaplap meg új kijelző kárpótolt remélem hogy alaplap meg kijelző is bírja majd a strapát! De 65 fáj fogam szóval még hirdetem!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor