Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én mondjuk plazmával nyomulok, de az elv ugyanaz. Amióta kalibráltattam, én hozzá se nyúltam, igaz én csak sötétben használom és csak filmet nézek rajta. Szerintem azért nem érdemes babrálni vele, mert ha valamerre túlhúzod, akkor lehet, hogy egy bizonyos stílusban és módban fényképezett anyag szép lesz, de egyrészt nem helyes, másrészt meg egy teljesen más anyag meg épp rosszabb lesz. Ha mondjuk kizárólag animét néz az ember, akkor lehetne értelme eltolni valamerre, de filmek és tv esetén, tehát normál használatnál, csillióféle fényképezést kell megjelenítenie és ezek elméletileg mind a kalibrált állapotban jelennek meg helyesen. Ugyanide tartozik még a hideg-meleg színhőmérséklet is. Mindenki elsőre azt mondja nálam, hogy sárgás, de a filmek igazolják, hogy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor