- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Én mondjuk plazmával nyomulok, de az elv ugyanaz. Amióta kalibráltattam, én hozzá se nyúltam, igaz én csak sötétben használom és csak filmet nézek rajta. Szerintem azért nem érdemes babrálni vele, mert ha valamerre túlhúzod, akkor lehet, hogy egy bizonyos stílusban és módban fényképezett anyag szép lesz, de egyrészt nem helyes, másrészt meg egy teljesen más anyag meg épp rosszabb lesz. Ha mondjuk kizárólag animét néz az ember, akkor lehetne értelme eltolni valamerre, de filmek és tv esetén, tehát normál használatnál, csillióféle fényképezést kell megjelenítenie és ezek elméletileg mind a kalibrált állapotban jelennek meg helyesen. Ugyanide tartozik még a hideg-meleg színhőmérséklet is. Mindenki elsőre azt mondja nálam, hogy sárgás, de a filmek igazolják, hogy nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Honor 200 pro
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor