- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Főleg a Kovács közeli portré jeleneteinél nézd hogy látod-e a pulcsi nyakában a struktúrát, illetve a csaj olyan 8:30-körül elsétál tőle egy ponton és szemből mutatják, ablak mögötte - na itt is látszik a csajszi ruhájának színe és struktúrája, de ez már meredek pálya. Ahol Kovács látszik kicsit messzebről, ülve, ott ordítani kell hogy a gatyája kék, a pulcsi fekete. Ez sem volt így nálam, az egész csávó egy fekete paca 800 nites pofával - lol
A "kalibrálás" full szemre ment - elsődleges célom az volt, hogy a valós fekete szint megtartása mellett megjelenjenek és elkülönüljenek a sötétárnyalatok. Ugyan így fent is: a világos részleteket én nem szeretem eldobni, figyelek rá.
Ez nem hivatalos kalibráció, de a sok éves plazmázás + fotózás után egyszerűen kvázi éreztem hogy bűzlik a dolog, ennyi bedőlt fekete paca nem lehet különféle filmes anyagok képében. Mondjuk annyi fáradságot nyilván vettem, hogy letöltöttem a mechanik HDR kalibráló anyagait- abból láttam, hogy szar a HDR10, illetve a valós anyagokon nagyon nem tetszett a DV. Aztán letöltöttem DV kalibrációt segító anyagot és úgy állítgattam.
De vezérelvként azért egy normál megfelelően de nem túl kontrasztos anyagot kéne látni, valós 0-ás feketével, ehhez képest szép mély és folytonos, nem posztrizált sötét árnyalatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor