Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EasyLife
üzenetére
Azért annyi különbség van, hogy ez kimondottan a DV-hez van fejlesztve. És ha már itt tartunk én azt gondolom, hogy a DV egy szabadalom, amit a Dolby birtokol. A Dolby engedélye kellett ahhoz, hogy a Dolby Vision IQ-nak ez lehessen a neve. Tehát akármilyen kamu dumához nem lehetne felhasználni a Dolby Vision márkanevet.
Gyerekek. Értem én, hogy az LG a minden (pedig nem és nem kezdem megint), de legyen már a fórum reális. Ha az LG hoz ki ilyet, tuti ez egy király feature lenne és menne a nyalás, hogy ez mekkora találmány. Vegyünk már kicsit vissza. Meg, hogy majd olyat senki nem vesz majd, meg a hasonló buta dumák. Ne legyünk már óvodások. Próbálok kinőni a márkavitákból, de mindig akad egy két hülye beírás, ami felett nem tudok elmenni.
Persze 10-ből 9 nem ez alapján a fórum alapján vesz oledet, én sem így tettem, szerencsére és milyen jól tettem. De azért kérlek titeket, hogy némi realitást őrizzünk már meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor