- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EasyLife
üzenetére
Azért annyi különbség van, hogy ez kimondottan a DV-hez van fejlesztve. És ha már itt tartunk én azt gondolom, hogy a DV egy szabadalom, amit a Dolby birtokol. A Dolby engedélye kellett ahhoz, hogy a Dolby Vision IQ-nak ez lehessen a neve. Tehát akármilyen kamu dumához nem lehetne felhasználni a Dolby Vision márkanevet.
Gyerekek. Értem én, hogy az LG a minden (pedig nem és nem kezdem megint), de legyen már a fórum reális. Ha az LG hoz ki ilyet, tuti ez egy király feature lenne és menne a nyalás, hogy ez mekkora találmány. Vegyünk már kicsit vissza. Meg, hogy majd olyat senki nem vesz majd, meg a hasonló buta dumák. Ne legyünk már óvodások. Próbálok kinőni a márkavitákból, de mindig akad egy két hülye beírás, ami felett nem tudok elmenni.
Persze 10-ből 9 nem ez alapján a fórum alapján vesz oledet, én sem így tettem, szerencsére és milyen jól tettem. De azért kérlek titeket, hogy némi realitást őrizzünk már meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor