Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok ! Eddig úgy volt hogy várok az Oled Tv vásárlással még pár hónapot de már nem birom és valszeg egy hónap max és megveszem
illetve a mostani tv-met is el tudom most adni . Van valakinek tapasztalata az idei B7-esel kapcsolatba. Eredetileg B6-os vettem volna de mivel már nem nagyon kapni igy B7 lesz. Most meg ráadásúl jól le is akciózták az MM-ben de valszeg erről még lecsúszok. Egyébként érdemes szerintetek a C7-es venni mert még azt is nézegetem csak az egy kicsit drágább van egyébként lényeges különbség vagy jó lesz nekem a B7 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve a mostani tv-met is el tudom most adni . Van valakinek tapasztalata az idei B7-esel kapcsolatba. Eredetileg B6-os vettem volna de mivel már nem nagyon kapni igy B7 lesz. Most meg ráadásúl jól le is akciózták az MM-ben de valszeg erről még lecsúszok. Egyébként érdemes szerintetek a C7-es venni mert még azt is nézegetem csak az egy kicsit drágább van egyébként lényeges különbség vagy jó lesz nekem a B7 is.
Vhiktor