- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sakal83
üzenetére
1. Jó kérdés, mert mindkét Pana sötétben van inkább használva. Néztem már napközben is, de háttal van az ablaknak. Semmi különöset nem vettem észre. Nekem nincs beállítva egyiknél sem sötét, meg világos profil, nem váltogatok. Ugyanazok a beállítások sötétben és nappal is.
2. Természetesen van. Környezeti érzékelő. A fényerőt állítgatja. Én nem használom, mert nem szeretem, ha automatán állítgatják magukat a tv-k. Ugyanígy vagyok a telefonokkal is. Sosem használtam ott sem ezt a feature-t.
3. Szerintem semmi gond az SD adásokkal. Szép a kép, amennyire SD szép lehet. Van olyan, hogy felbontás javítás a menüben, de ki van kapcsolva, mint szinte az összes képjavító. Amúgy sem látok változást, ha bekapcsolom. Sz@rból nem lehet várat építeni. De összességeben jók az SD adások is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- SUSE Linux
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor