Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatura
aktív tag
Egyszerű ide tévedt földi halandó vagyok akinek a QLED is megfordult a fejében.
Philips led Ambilight volt eddig, jó lett volna továbbra is Ambilight ez egy nagyon jó dolog de döcögős (idegesítően) az Android rajta, sokszor elfelejti a beállításokat, fagy, újra indul, illetve kb 2mp késéssel reagál.
Nyomkodtam kettő oled philipset, szint úgy döcögtek, pedig voltak akciók, és húzott is a szívem de elvetettem.
Sony jelenleg is akciós( KD-65AG8 ) de teszteken jobbnak írták a C9 LG-t ami szinte egy árban van vele így elnéztem az LG sorra.....ott ragadtam....c9-re mikor rábólintottam pont elfogyott, kedvezménnyel kicsit többért kaptam egy e9-et, elhoztam.
Sok helyen azt olvastam, hogy több márka LG panellel szerelt, gondoltam magamban akkor ha nem LG-t veszek is LG lesz...
Olvastam az itteni irományokat is, az jutott eszembe mikor tizenéve megvettem a nagy samsung plazmát sok olvasgatás után, ugyanez ment, beégés, pixel gyíkok, stb......PS sokat ment rajta,mai napig működik, hétköznapi használat mellett nem látok rajta hibát de lehet vannak már foltok, ma már édesanyám lesi rajta a sorozatait, még nem kritizálta.
Én ha holnap vennék is LG-t választanám, csecsa, gyors, tuti a távegér...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor