Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Jelentem a Telekomos 65C9 megjött f11 körül (amit szerdán rendeltem). Nagy nehézségek és néhány youtube-os videó után összeraktuk asszonnyal. Annyi beállítás van rajta, hogy inkább bele sem merültem. A fontosabb dolgokat HBOgo, Plex beállítgattam, telekomos iptv tök jól működik a tv távirányítójával, nem is gondoltam, hogy ilyet is tud bár a guide gombot nem jöttem még rá, hogy lehet előhozni mert ami a távirányítón van az a csatorna beállítót szeretné minden áron de hát csak iptv-m van szóval így sokra nem megyek vele(Ha valaki tudja hogy lehet átállítani az iptv guide menüjére a gombot akkor írjon legyen szíves) LAN-on nem akarja látni az internetet, 5Ghz-es wifin pufferel pár másodpercenként a 4K UHD plexen (Ad Astra és volt egyszer egy hollywood) de a képe nagyon jó, ez a HDR dolog is egész érdekes jónak tűnik. Sok időt még nem tudtam vele tölteni mert el kellett jönnöm otthonról, majd este még nyomkodom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor