Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Jelentem a Telekomos 65C9 megjött f11 körül (amit szerdán rendeltem). Nagy nehézségek és néhány youtube-os videó után összeraktuk asszonnyal. Annyi beállítás van rajta, hogy inkább bele sem merültem. A fontosabb dolgokat HBOgo, Plex beállítgattam, telekomos iptv tök jól működik a tv távirányítójával, nem is gondoltam, hogy ilyet is tud bár a guide gombot nem jöttem még rá, hogy lehet előhozni mert ami a távirányítón van az a csatorna beállítót szeretné minden áron de hát csak iptv-m van szóval így sokra nem megyek vele(Ha valaki tudja hogy lehet átállítani az iptv guide menüjére a gombot akkor írjon legyen szíves) LAN-on nem akarja látni az internetet, 5Ghz-es wifin pufferel pár másodpercenként a 4K UHD plexen (Ad Astra és volt egyszer egy hollywood) de a képe nagyon jó, ez a HDR dolog is egész érdekes jónak tűnik. Sok időt még nem tudtam vele tölteni mert el kellett jönnöm otthonról, majd este még nyomkodom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor