- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hívószám-hamisítás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Jelentem a Telekomos 65C9 megjött f11 körül (amit szerdán rendeltem). Nagy nehézségek és néhány youtube-os videó után összeraktuk asszonnyal. Annyi beállítás van rajta, hogy inkább bele sem merültem. A fontosabb dolgokat HBOgo, Plex beállítgattam, telekomos iptv tök jól működik a tv távirányítójával, nem is gondoltam, hogy ilyet is tud bár a guide gombot nem jöttem még rá, hogy lehet előhozni mert ami a távirányítón van az a csatorna beállítót szeretné minden áron de hát csak iptv-m van szóval így sokra nem megyek vele(Ha valaki tudja hogy lehet átállítani az iptv guide menüjére a gombot akkor írjon legyen szíves) LAN-on nem akarja látni az internetet, 5Ghz-es wifin pufferel pár másodpercenként a 4K UHD plexen (Ad Astra és volt egyszer egy hollywood) de a képe nagyon jó, ez a HDR dolog is egész érdekes jónak tűnik. Sok időt még nem tudtam vele tölteni mert el kellett jönnöm otthonról, majd este még nyomkodom kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- One mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- ASUS ROG Ally
- OpenMediaVault
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor