- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung i8910 HD - mindent bele
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
mnorbert17
üzenetére
Semmi extra, vegyes tartalom TV, film, 4K HDR játék is vagy bármi más. A statikus tartalmat kerüld hosszabb távon. Mondjuk én keveset tévézek, de az elején egy óránál többet nem néztem 1 adót (logó, karika). Ha a filmet megállítottam (vagy Xbox menü vagy más statikus tartalom pl rádió) és tudtam 15 percnél több szünet lesz, kikapcsoltam a tévét. Ez az első 4 hétben volt, utána szinte bármit megengedtem és nem is volt ilyen jellegű problémám (2 év). Képvisszamaradást sosem láttam rajta.
Az új panelen 15-30 perc rádió 1 logó már meglátszik (az összes fehér rész
), csak a 7 perces frissítő tünteti el. De ezen már láttam az alul/felül sávot is, ami azért is érdekes, mert elvileg ott ki van kapcsolva a pixel.
A kérdés az, hogy ez(ek) később mit számít(hat). Bár ez a panel hibás, de szerintem az elején kényesebb, érzékenyebb a statikus tartalmakra, így én az elején minden esetben kímélni fogom az enyémeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak a 7 perces frissítő tünteti el. De ezen már láttam az alul/felül sávot is, ami azért is érdekes, mert elvileg ott ki van kapcsolva a pixel.
A kérdés az, hogy ez(ek) később mit számít(hat). Bár ez a panel hibás, de szerintem az elején kényesebb, érzékenyebb a statikus tartalmakra, így én az elején minden esetben kímélni fogom az enyémeket.
Vhiktor