Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azért ezt a ruszkicsere megoldást te sem gondolod komolyan, ugye? Vagy van itt valaki, aki bontott, maszatos, beégett cserepanelt kapott?
Azt sem értem, hogy milyen megváltásról beszélsz. A szerviz csak az LG-től kaphat panelt, nem a piacról veszi. Azt sem tudom elképzelni, hogy a szerviznek vesztesége legyen egy garanciális panelcserén.
Hogy a lecserélt panelekkel mi lesz, azt nyilván nem tudhatom, de hogy a szerviz nem szerelheti be más készülkékbe az biztos. Vagy bezúzzák vagy a gyárban átvizsgálják, és refurbishedként visszakerül, de utóbbi elég költségesenk tűnik lévén már átment egy procedúrán is hibásnak találtatott. Mennyi lesz ezekből használható? 1-2%? Kinek éri meg a szállítás, vizsgálat költsége?
Azt kell megérteni, hogy az OLED paneleknek van egy kihozatali aránya. 2015-ben ez 65% volt. 2017-ben már 85%. Újabb adatot nem találtam. Ehhez képest az a pár garanciális csere nem oszt nem szoroz.
Az LG üzletpolitikája pedig az, hogy az OLED továbbra is prémium. Nem a TV-ben reklámozzák, ahogy a prémium autókat sem. A reptereken szoktam látni, ahol van Merci meg Audi is kiállítva. Vételne lenne? Nem hiszem. A prémium kategóriához pedig a prémium kiszolgálás is jár. A suttyóság pedig marad a Samsungnak és ez így tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor