- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
renatto
üzenetére
Technicolor?
Nekem az valahogy nem jön be, annyira sárgás és sötét vele minden. Hozzátenném, még új a TV, és nem módoítottam egyik beállítást se komolyabban.
A "sima" adásoknál - legyen az lejátszóról vett anyag vagy HBO GO - leginkább a "HDR hatás" vagy a Szakértői/Sötét szoba szokott bejönni,
2160p UHD tartalomnál (ezt tegnap vettem csak észre, mert most először töltöttem le ilyet
- meg is lepődtem, hogy más dolgok vannak a Kép listában) az Otthoni mozi meg a HDR valamelyik alváltozata volt a szemnek tetszetős: a HDR-es élesebb, "odabaszós" volt, míg a mozis beállítás a szemnek kellemesebb volt egy 2 órás filmnél.Nektek milyen beállítások jöttek be?
Kérlek, ne mondjátok, hogy mindenki fullra customizált setupot használ csak, és hogy noob vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- meg is lepődtem, hogy más dolgok vannak a Kép listában) az Otthoni mozi meg a HDR valamelyik alváltozata volt a szemnek tetszetős: a HDR-es élesebb, "odabaszós" volt, míg a mozis beállítás a szemnek kellemesebb volt egy 2 órás filmnél.
Vhiktor