- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez vicc.

Akkor lehet, hogy mégis a "macro block" miatt vették el a 240Hz módot.
(Pedig jobban örülnék, ha én dönthetnék erről. Őszintén én sohasem vettem észre a villódzást, csak mikor a tesztábrát néztem, de a frekvenciát nem érintő javítás már végképp elég jó nekem, ettől jobban örülnék ha tudnám agresszívebben villogtatni, mint választható opció...)"ez a fenyero csokkenes hogyan befojasolja a kalibralas eredmenyet"
Csak a maximális fényerőt korlátozza, szóval míg tudod, addig annyival magasabbra húzod az OLED Fény-t. Mondjuk egy ponton túl emiatt elkezd SDR-ban is beütni (vagy még hamarabb / erősebben dolgozni) az ABL, de sötét szobában ez nem gond a 8-as sorozatnál sem.
HDR-nél gond a 8-ason (gyárilag egy fix csúcsfényt feltételez a tone mapping), elvileg nem lesz az a 9-esen (paraméterezhetővé teszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor