Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Ha már panelcsere és LG központi szervíz hozzáállása.
1 hete van meg a 2. panelem. Már rögtön a csere alkalmával a helyszínen kiderült, hogy pontosan ugyan azt a hibát produkálja az új panel is mint a régi. (Sárga háttérnél erős pirosas elszíneződés bal oldalon 30cm-es sávban.) Nem baj, elhatároztam, hogy megszeretem. Az esetek 90%-ában tényleg nem látni semmi hibát a képen, gyönyörű. De a héten leültünk Eb elődöntőket nézni, és az U alakú kanapé közepéről és bal oldaláról sajnos nagyon zavaró volt a jelenség. /jobbról nézve semmi gond/
Másnap írtam mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy nem tudom mit tegyek, mert volt egy panelcserém, de nem lett jobb a helyzet.. A központ emailes tanácsadás 20perc!! múlva válaszolt a levelemre. Nagyon részletes és hosszú választ írt a hölgy. Majd mikor kértem egy 2. mailben, hogy beszélhetek-e valakivel aki központi szervízes, /mert tényleg nem tudom, hogy én lihegem-e túl vagy valóban hiba a jeenség/ akkor 1óra múlva már hívott az LG-től az országos szervizelésért felelős személy. Elmondta, hogy nyugodtan jelentsem be újra javításra, mert ha tartalom közben zavar a színeltérés, akkor az nem normális jelenség. Mondtam, hogy ez már a 2. panel, de erre azt mondta, hogy semmi gond, tesznek bele 3. panelt is és ha az sem jó, akkor vagy csereutalványt választok, vagy 4. panelt. Nagyon normális és segítőkész volt, mert a vidéki szervíz hozzállásán azt éreztem, hogy "vett a burzsuj gyerek egy drága tévét és itt keresi a hibákat.."
Teljesen komolyan írom, hogy ilyen gyorsaságot ügyfélszoláglat részéről, ilyen rugalmasságot és ilyen segítőkészséget én még sehol nem tapasztalatam.
És akkor a képek. Ha elsőre ránéz az ember, talán nem is annyira zavaró. De folyamatosan nézni, hogy amikor a ladba bal oldalra kerül, és mozog utána a kamera, változik a gyep színe, az kellemetlen.. (Aztán lehet, hogy tényleg csak velem van a baj, és túlságosan szigorúan nézem a tévét, meg kukacoskodok..)

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ertzr
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor