Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro Koryak #25335 üzenetére
Én így foglaltam össze egyszer valakinek a szubjektív érzésem a képről:
"Nekem az LCD képe reménytelenül el van valahol veszve száz áttetsző hálós réteg közt (leginkább attól függ épp milyen szögből látsz egy pixelt) és rávetül az egészre egy fátyol (a "fekete", ami nem az).
A jó plazmáé kicsit a képernyő körül lebeg (a fekete közelében picit szétszakadozik minden irányba, a nagyon világos zaj pedig táncol).
Az OLED pedig egy egységvékonyságú üveglap, semmi nem megy sehova, nincs se előtte se mögötte semmi.
Néha olyan, mint ha hiányozna valami, de igazából ha megszokod és visszaülsz, akkor a plazma apró hibája a tánc, nem "az igazság".Mondjuk ettől én is plazmán szerettem legjobban nézni az olyasmiket, mint pl. Félelem és reszketés Las Vegas-ban. Szerettem, ahogy szikrázik a kép."
---
(#25320) kalimist - Nem tudom biztosra, de szerintem a v04.10.36 ugyan úgy hozta március végén a B8-ra, mint a v04.10.31 a C8-ra.
Az pedig picit félrevezető, mikor azt mutogatják, hogy az egyedileg kalibrált képmód rosszabb lett, mert a gyári LUT-al szerintem alig ha lett rosszabb, inkább csak az egyik irány helyett a másikba lóg el kb. ugyan annyit (csak emiatt, ha úgy volt beállítva, hogy X irányba igazította az egyedi kalibrálás és ugyan abba tolta most el a firmware a kijelzőt, akkor nagyobb most a hupli).
A sajátomon legalább is ezt láttam, hogy többet ért frissítés után reset-elni, mint megtartani a régi CalMAN-es kalibrációt. De a gyári LUT-al hasonló mértékben pontos az állapot, mint eddig, csak más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Skullcandy Dime vezeték nélküli fülhallgató!
- Yamaha rx-v385 5.1 házimozi erősítő+ Magnat needle 5.1
- Pioneer XDJ RR DJ Contoller
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest