Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
" Egy 20 éve 10/10-es TV-n ma már csak röhögünk, ha melléteszünk egy mai 5/10-est. "
Először is, nem 20 éve volt a kapott 10-es pontszám, hanem 2.5 éve, másodszor, pedig maga a tulajdonos is úgy látja, hogy gyengébb a B7 képe 1080p tartalomnál, ezért tartotta meg inkább a 910V-t.
Innen kezdve én igazoltnak érzem a pontozást. Sajnos nem állt módomban mindkét modellt egy időben tesztelni, mert nem is létezett B7 akkor még. így csak arra hagyatkozhatok, amit különböző bemutatótermekben akkoriban láttam. Én ezek alapján nem estem hanyatt az akkori 4k-s oledektől, sőt... Tudniillik a 910V-t elég sokáig lehetett kapni és vele párhuzamosan ott álltak a 4k-s modellek is a polcon. Nos, amit lehetett, azt megnéztem én kipróbáltam (nyilván áruházi körülmények között), de azért mégiscsak volt némi rálátásom a technikára. Nem itthon ültem a karosszékben és tanácsokért esedeztem, hanem elkövettem mindent, hogy saját magam tapasztaljam meg az oled képességeit.
Nem vitatom, hogy rohamosan fejlődik az oled technológia, de 2 év alatt azért nem szoktak csodák történni. És persze a FHD oled is egy 15 éves fejlesztési folyamat végeredménye volt, nem csak agy "kísérlet".. De el is engedem a témát, mert csak az ellenállás van mindenki részéről, pedig nem én adtam vissza egy 17-es modellt egy "csóróoledért" cserébe.Azt is tudom, hogy a FHD-nak leáldozott, de csak azért szapulni valamit, mert nem tud 4khdr-t, az teljesen szakmaiatlan és etikátlan, miközben az a valaki életében nem látott még FHD oledet jól beállítva működni. Ezt természetesen nem rád értettem, de ha már írok, nem szeretnék még további hozzászólásokat generálni. Inkább leírok mindent egy HSZ-ben.
További jó mulatást kívánok mindenkinek... beszélgessetek csak beégésről, árakról és jövőbeli árakról, az úgyis sokkal fontosabb, mint korrekt módon beszélgetni jelenről és a közelmúltról.

Ha nem muszáj, én biztosan nem jövök ide többet észt osztani (amennyiben nem provokálnak). Aki szeretne velem beszélgetni, az nyugodtan megkereshet privátban, ahogy eddig is.
Sziasztok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innen kezdve én igazoltnak érzem a pontozást. Sajnos nem állt módomban mindkét modellt egy időben tesztelni, mert nem is létezett B7 akkor még. így csak arra hagyatkozhatok, amit különböző bemutatótermekben akkoriban láttam. Én ezek alapján nem estem hanyatt az akkori 4k-s oledektől, sőt... Tudniillik a 910V-t elég sokáig lehetett kapni és vele párhuzamosan ott álltak a 4k-s modellek is a polcon. Nos, amit lehetett, azt megnéztem én kipróbáltam (nyilván áruházi körülmények között), de azért mégiscsak volt némi rálátásom a technikára. Nem itthon ültem a karosszékben és tanácsokért esedeztem, hanem elkövettem mindent, hogy saját magam tapasztaljam meg az oled képességeit.
Vhiktor