- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Csaba No. 1
üzenetére
Te nem érdeklődsz, hanem pocskondiázol, ez azért nem ugyanaz.
És mivel nem volt még oleded, fogalmad nem lehet hogy miért szeretjük. Hogy beég-e, lehet, de a plazma is beégett, mégis volt belőle 4-5 típusom, amik közül sosem égett be egy sem, mert odafigyeltem rá. Viszont cserébe piszok jó képminőséget kaptam, nem felhős, bevilágítós, fekete helyett szürke árnyalatos képet.Eddig is elmondtuk, aki fél az oledtől, az nézzen LCD-t, nincs ezzel semmi gond, de ne oled fórumon cinkelj oled tulajdonost, mert nem lesz szimpatikus a véleményed.
Tudod, van a vadászok klubja és van a medvéké. Te most bejöttél a medvék klubjába egy puskával...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#22481) Lelahel: Semmit nem kell beismerni. Egy Ferrarit sem használsz szántásban, pedig elvileg ugyanolyan személyautó, mint egy Moszkvics, mert van rendszáma, lámpája és közútra tervezték... vagy mégsem???
Az oled egy Ferrari...ha tetszik, ha nem, az LCD pedig egy olyan traktor, amivel kimész az autópályára, pedig nem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mivel nem volt még oleded, fogalmad nem lehet hogy miért szeretjük. Hogy beég-e, lehet, de a plazma is beégett, mégis volt belőle 4-5 típusom, amik közül sosem égett be egy sem, mert odafigyeltem rá. Viszont cserébe piszok jó képminőséget kaptam, nem felhős, bevilágítós, fekete helyett szürke árnyalatos képet.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor