Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyu92
csendes tag
válasz
lcee79
üzenetére
Véleményem szerint árban jobb választás mint egy b8-as, színekben kicsit természetesebb. Ebben az árban már lehetett kapni c8 ast, ami boltban lehet nem tűnik olyan szépnek mint a pana viszont nagyon jól be lehet állítani és mozgásban, illetve médialejátszó tekintetében is sokkal jobb. A panához nem árt egy jó médialejátszó nem minden fájltípust illetve merevlemezt ismer fel tökéletesen. Én a planet earthel próbálgattam ezeket a tévékét bolti körülmények között, a pana mindaddig volt gyönyörű még nem jelent meg rajta egy gyors mozgás, ott teljes mértékben szétkockázta a kép széleit, bár nem hiszem hogy ez a panel hibája lenne. Én a sony af8 illetve az lg c8 at is megnézném a helyedben már csak a dolby vision támogatás miatt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor